Dveře otočné

Chladírenské dveře otočné (CHO) slouží k uzavírání chladírenských prostorů do teploty -2°C, mrazírenské dveře otočné (MO) k uzavírání mrazírenských prostorů do teploty -30°C.

Dveře jsou dodávány v pravém nebo levém provedení. Svou konstrukcí zajišťují udržení potřebného teplotního spádu, vyloučení tepelných můstků a potřebné hygienické podmínky.

Křídlo dveří

Křídlo dveří je v základní verzi oboustranně opláštěno bíle lakovaným hliníkovým plechem tl. 1,2mm. Další varianta provedení pláště je plechem z korozivzdorné oceli tl. 1,0mm. Jádro tvoří polyuretanová pěna (PUR) dokonale přilnutá k plášti, čímž vzniká samonosný, velmi lehký dveřní panel s vynikajícími izolačními vlastnostmi. Celková tloušťka dveřního křídla je 80mm (pro dveře CHO) a 120mm (pro dveře MO). Systém pryžového těsnění osazeného v plastové rybinové drážce zajišťuje dokonalou fixaci a zároveň snadnou vyměnitelnost. Zvedací závěsy a plastový uzávěr s integrovaným patentním zámkem zajišťují vysokou provozní odolnost a spolehlivost. Uzávěr dveří je vybaven bezpečnostním otevíráním, umožňujícím v případě náhodného uzamknutí osob ve vnitřním prostoru boxu otevřít dveře z vnitřní strany.

Dveře se zárubní

Dveře jsou dodávány s typy zárubně: „PUR zárubeň“ nebo „P zárubeň“ (provedení „P zárubeň“ nelze použít pro mrazírenské dveře). Zárubně slouží jednak k zabudování dveří do připravených otvorů zhotovených ve stěnách z PUR panelů nebo k osazení do zděných příček.

Dveře se zárubňovým panelem

Tento typ dveří je používán pouze pro šířku 800mm a jen v případech, kdy zárubňový panel tvoří nedílnou součást chladírenského nebo mrazírenského boxu.

Práh dveří

Standardně jsou dveře vyráběny v provedení se zapuštěným prahem a těsněním “do prahu”. Pro osazování dveří s nezapuštěným prahem je nutno zvážit použití nájezdu.

Otočné dveře je možné doplnit o další výbavu :

Všechny uvedené typy dveří lze pro snížení tepelných ztrát na přání doplnit clonou z PVC lamel, nebo clonou vzduchovou. Dále je možno z důvodu úspory energie doplnit dveřekoncovým spínačem (např. vypíná ventilátor chladicí jednotky nebo vzduchové clony a zapíná světlo uvnitř boxu). Na přání zákazníka lze dodat dveřní křídlo se zabudovaným kontrolním okénkem z izolačního dvojskla (trojskla).

Kontaktujte nás. Rádi Vám poradíme.

+420 466 330 311
info@klimatizovat.cz
THERMO spol. s r.o.
Jana Palacha 2764
Pardubice

    Dotaz na produkt

    Osobní údaje, které jste nám poskytl/a, budou zpracovány výhradně za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Prohlášení o ochraně osobních údajů naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.


    Nákupní košík
       
    Přejít nahoru